CCSK_logo

Cornish Crabber Schippers Kring

CCSK_logo
Home Vereniging Foto's Activiteiten Schepen Voor leden Links Zoeken


Agenda 2021
Programma Winterreunie
Inschrijven Winterreunie
Programma voorjaarsreunie
Inschrijven voorjaarsreunie
Filmpje
Bouwtekening zeilklomp
Foto's
Wedstrijduitslagen13 mei t/m 16 mei 2021 Voorjaarsreünie op de Kaag.

Wij willen, net als jullie, vooruit en dus maken we plannen en benaderen we zaken positief, aanpassen kan altijd nog, met andere woorden:
W we nodigen iedereen uit voor de Voorjaars Reünie (VJR) 2021 op ‘de Kaag’.
Hemelvaart valt in 2021 op donderdag 13 mei, op die dag worden jullie in de middag/avond welkom geheten op het Unie-eiland (coördinaten 52 12’14 34”N/ 4 34’ 23 70”O), een overzichtskaartje volgt nog voor de deelnemers, evenals informatie over bruggen en sluizen.


Het programma luidt als volgt:

Donderdag 13 mei
Binnenlopen en welkom in de ‘VJR-haven’. Gezellig samenzijn met verhalen over kinderen/kleinkinderen, schepen en onderhoud van alles wat ons lief is. Koken doen we deze avond individueel, dus breng zelf je ingrediënten mee!

Vrijdag  14 mei
In de ochtend is er een excursie op of rond de Kaag. De definitieve uitvoering wordt later duidelijk en dan gecommuniceerd naar de inschrijvers/deelnemers.
’s Middags is er een wateractiviteit, op of in, afhankelijk van het weer en de watertemperatuur.
De vijfuurs-borrel gaat zijdezacht over in het gezamenlijke koken en daarna nuttigen van het resultaat.

Zaterdag 15 mei
Met de koffie, 10.00 uur, vindt ook het Palaver plaats. Daarin alle details en afspraken over de wedstrijd om ‘de koker’.  Zoals elk jaar bepaald de wedstrijdcommissaris of diens plaatsvervanger de regels en heeft het laatste woord.
Na het middageten en het klaarmaken van de schepen zal de wedstrijd rond 14.00 uur aanvangen.
De gezamenlijke avondmaaltijd zal plaats vinden op een locatie rond ‘de Kaag’, waar we met een paar schepen naar toe zullen varen. Deze maaltijd is voor eigen rekening.
Voor of tijdens het diner vindt de huldiging van de winnaar plaats. Er mag gezongen worden, mits geen overlast…

Zondag 16 mei :
Vandaag waaieren we weer uit naar alle windrichtingen. Sommige vertrekken heel vroeg i.v.m. bruggen en/of afstand, anderen blijven rond ‘de Kaag’ nog wat hangen en hebben minder haast.
Mocht je je schip willen laten liggen om deze op een later tijdstip, bv. het Pinksterweekend, thuishavenwaarts te varen, neem dan tijdig even contact op met ons.

Het inschrijfformulier is beschikbaar! Dus zet weer eens een positieve stip op je horizon en schrijf je nu al vast in. Voorpret is meer dan het halve werk!

 

Voor vragen kunnen jullie terecht bij Han of JR

Het programma staat uiteraard ook in de Krabbels. Voor de deelnemers maken we enkele weken voor aanvang een WhatsApp groep voor het delen van lastminute informatie. 

De bemanning van deze schepen heeft zich al opgegeven;
Persis, Riff Raff, Eb en Vloed,


webmaster@cornishcrabber.nl