CCSK_logo

Cornish Crabber Schippers Kring

CCSK_logo
Home Vereniging Foto's Activiteiten Schepen Voor leden Links Zoeken


Agenda 2021
Filmpje
Bouwtekening zeilklomp
Foto's
Wedstrijduitslagen13 mei t/m 16 mei 2021 Voorjaarsreünie op de Kaag.

Op deze plek stond tot vandaag, we schrijven 10-04-2021, iets heel anders en wel een positief en animerend verhaal over hoe mooi een flottielje naar de Kaag wel niet kan zijn en welke mooie keuzes je hebt om daar aan te landen.
Ook wat we allemaal van plan waren en hoe je heel goed kunt overliggen tot bijvoorbeeld het Pinksterweekend dat erop volgt, alvorens weer thuishavenwaards te keren, welke leuke tussenstops je kunt maken op een andere terugweg richting Noorden en…..tja….en…..niets ‘en’.
Han en ik hebben de afgelopen tijd vanuit ons virtuele kraaiennest de getijden nauwlettend gevolgd en moeten vaststellen dat een samenkomst in de zin van een VoorJaarsReünie er niet in zit en ook niet verstandig is! Zelfs al zou het aantal besmettingen en de cijfers dalen, dan toch niet snel genoeg, denken wij, dat we deze activiteit op een verantwoorde en veilige manier kunnen laten plaats vinden.
Wij hebben goed de pest in kan ik u zeggen, we hadden de banden met SBB (Staats Bosbeheer) alweer aangehaald, ook een prettige eetgelegenheid aan de Kaag wil graag weer meewerken en ons een mooie avond bezorgen en de beheerder van het Unie-eiland zou ligplaatsen reserveren (wat eigenlijk niet gebruikelijk is daar) en tafels en banken beschikbaar stellen. Met andere woorden de Kaag stond ons al met open armen op te wachten!
Allemaal willen ze, onder voorbehoud Covid uiteraard, graag weer meewerken aan het slagen van de VJR 2021!
Het gaat helaas ook in 2021 NIET gebeuren.

Wie had ook kunnen denken dat na een heel jaar we nog steeds ‘op slot’ zijn, niemand toch!
Of Han en ondergetekende in 2022 nogmaals een poging willen ondernemen met het optuigen van de VJR 2022 blijft nog even open, laten we eerst maar eens de nieuwe weg naar voren verkennen. Han en ik hopen en wensen dat u allen gezond blijft of weer wordt en we elkaar toch spoedig, zij het in waarschijnlijk kleinere aantallen, weer ontmoeten.
Tot dat moment zeggen wij ‘behouden vaart en houd uw blik naar voren’.
Han/JR


webmaster@cornishcrabber.nl